International    
За нас/Контакт   Как да започнем?   Места за продажба   Нови събития   Търсене
   Театър    Музика    Мюзикъл    Фестивал    Спорт    Клуб   
TOP 10 BG
   Никос Вертис I ... 
   10 ГОДИНИ ... 
   БАЛЕТ ТОДЕС ... 
   Фондацията - ... 
   TEST / ТЕСТ 
   Маргаритка 
   И заживели ... 
   Алиса в ... 
   Мръсни приказки в  
   Al Bano and ... 
ПРОГРАМА НА СЪБИТИЯТА
НОВИНИ
   НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ  
   Преслава и Теа ... 
   "МРЪСНОТО КОПЕЛЕ"  
   НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ  
   Концертът на ... 
   Hollywood ... 
   10 години ... 
   Концертът на Ал .. 
   „Извънредно ... 
   Пощенска кутия за  
... повече
МУЗИКА   
Al Bano and Romina Power
Скъпи приятели, безкрайно търпеливи и лоялни фенове, и (справедливо) гневни критици, 30 години правим музикални събития в България, но този безспорно е концертът с... най-голямата доза малшанс и то – в последователни години! След отлагането заради КОВИД пандемията сега... Ромина Пауър се нарани в случаен инцидент, налагащ операция на крака и няколко месеца не може да пътува. Това притесни не само нас, но и мениджмънта им, и самите артисти. Ал Бано дори беше готов да предложи свой солов концерт, само за да не разочарова отново чакащите фенове, но разумното решение беше да запазим оригиналния формат на шоуто и чара на двамата като уникален дует, преминал през шеметен възход и тежка лична драма.
Може би за хиляден път казваме, че отлагания на концерти НИКОГА не стават по желание или каприз на промоутъра („вие го отлагате...“), а ВИНАГИ по независещи от него, външни обстоятелства. Логично идва въпросът с връщането на билетите. Около месец преди концерта (когато се отблокира финалната част от депозита)връщането на билета може да се направи при конкретния дистрибутор, или като ни пишете на sme@sme.bg. Искаме все пак да знаете, че парите НЕ СТОЯТ в някаква наша спестовна сметка, трупайки „огромна лихва“ (която в момента в България е... отрицателна), а са преведени авансово на артиста, което става – особено след Ковид-19 кризата – все по-желязна практика в шоубизнеса. Артистът ВРЪЩА парите напълно и веднага само ако концертът/турнето се ОТМЕНЯ – както например беше с „Кис“. Отлагането де юре не е „отменяне“.
На 8 ноември всички, които имаме философска настройка към изненадите на живота, просто... ще се насладим в пълна степен на онази мощна магия, която излъчва италианската музика. Защото Ал Бано ни обеща, че двамата с Ромина ще възнаградят публиката по единствения начин, по който могат - като оставят сърцата си на сцената в София.
А когато един италиански мъж даде своята дума – това значи много.

Bookmark and Share
НДК зала 1, СОФИЯ
Дата на провеждане
   Ноември 2022
БИЛЕТИ: 08.11.22 20:00 (Вт)

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ
E-mail:
парола:
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ
Забравих си паролата
   КОШНИЦА
Брой:0
Сума:0,00 BGN
ПЛАТЕТЕ ТУК
method of payment

За нас   Как да започнем?   Места за продажба   Нови събития   Търсене   HOMEticket   Защита на личните данни
Търговски условия
© Copyright 2001-2022 Ticketportal SK, s.r.o. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX