International    
За нас/Контакт   Как да започнем?   Места за продажба   Нови събития   Търсене
   Театър    Музика    Мюзикъл    Фестивал    Спорт    Клуб   
TOP 10 BG
   Никос Вертис I ... 
   10 ГОДИНИ ... 
   БАЛЕТ ТОДЕС ... 
   Фондацията - ... 
   TEST / ТЕСТ 
   Маргаритка 
   И заживели ... 
   Алиса в ... 
   Мръсни приказки в  
   Al Bano and ... 
ПРОГРАМА НА СЪБИТИЯТА
НОВИНИ
   НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ  
   Концертът на ... 
   Hollywood ... 
   10 години ... 
   Концертът на Ал .. 
   „Извънредно ... 
   Пощенска кутия за  
   Постановката ... 
   НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 
   10 ГОДИНИ ... 
... повече
NEWS   
   ЕКСКЛУЗИВНО – Мариан Вълев се завръща на театрална сцена след 20 години!
   16.10.2013 9:29:41  

След 20 годишно отсъствие от театралната сцена, Мариан Вълев ударно се завръща в театър „София“ с постановката „ВИП“, продуциран от АРТИШОК.  Прави го така, както умее единствено той – хитово и зверски любопитно. Моноспектакълът „ВИП“  е по текст на нашумелия и вече утвърден автор Ерик Богосян. Оригиналното заглавие на пиесата е - “Wake Up and Smell the Coffee”. До сега моноспектакълът се играе под огромен интерес  на световните сцени, но както се досещате - Мариан Вълев му придава онази емоционалност и неподправен стил, заради която го обичаме.

С продуцирането на моноспектакъла се заема най-успешната театрална продуцентска къща у нас АРТИШОК, която  продуцира едни от най-големите имена в театралното изкуство като  Камен Донев, Мариус Куркински, Мая Новоселска, Захарий Бахаров, Асен Блатечки, Калин Врачански, Владимир Карамазов,  Юлиан Вергов и много други.

„ВИП“ комбинира стихийния талант на Мариан Вълев и драматургията на Ерик Богосян по-възможно най-сполучливия начин.  Най-любопитното е, че за първи път в кариерата си Мариан Вълев участва в моноспектакъл. Актьорът се изправя сам на сцената и приканва публиката да се впусне в приключението, на което го отвежда гениалния текст. Именно на Ерик Богосян дължим шедьовъра „Секс, наркотици и рокенрол“, който се играе пред препълнени зали по света и у нас в продължение на десетки години. Във „ВИП“ -  комедията и драматичните прозрения се редуват, сместват  и доизграждат. Измежду множеството  усмивки се прокрадват сериозни изводи и проблеми, за които всеки от нас е търсил изход. Прозренията за човешката природа са поднесени в стила на Вълев, подправени с преливащото чувство за хумор на Богосян. След „ВИП“,  катарзисът не само на Мариан Вълев, но и на зрителя е гарантиран.

Актьорът вече спечели уважението, одобрението и най-вече сърцата на българите с разтърсващата си емоционална откровеност и дълбока съпричастност на сложните събития в родината. И то не само със силна човешка и гражданска позиция, но и с многопластовите герои,  в които се превъплъщава. Първо ни накара да потръпнем от ужас с образа на Синатра от „Лов на дребни хищници“. След което с лекота плени любовта на публиката с ролята на Куката в култовия сериал „Под прикритие“. И все пак той не е Куката от „Под Прикритие“, и Красавеца от „Граница“ не е, не и Синатра от „Лов на дребни хищници“ – той е Мариан Вълев и ви кани на първия моноспектакъл в кариерата си.

Премиерата е на „ВИП“ ще се състои на 10 ноември в театър „София“. Останалите дати за моноспектакъла са 11-ти, 17-ти и 27-ми  ноември. От продуцентска къща АРТИШОК  информират, че билети може вече да откриете на касата в театър „София“ и в сайта ticketportal.bg

 

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ
E-mail:
парола:
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ
Забравих си паролата
   КОШНИЦА
Брой:0
Сума:0,00 BGN
ПЛАТЕТЕ ТУК
method of payment

За нас   Как да започнем?   Места за продажба   Нови събития   Търсене   HOMEticket   Защита на личните данни
Търговски условия
© Copyright 2001-2022 Ticketportal SK, s.r.o. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX