International    
/   ?      
                      
TOP 10 BG
   LORD OF THE DANCE 
    - ... 
   Placido Domingo 
    ... 
    :  
   Zucchero Live in  
    - ... 
   Zucchero Live in  
НОВИНИ
   Placido Domingo  
   Hollywood ... 
     
    ... 
   " "  
     
    ... 
   Hollywood ... 
   10 ... 
    .. 
...
NEWS   
   TATTOO FEST SOFIA 2013
   30.07.2013 16:26:43  

Тази година TATTOO FEST SOFIA ще се състои за дванадесети път на 5 и 6 октомври в залите на Парти център 4 км в София. Както винаги досега най-добрите студиа ще работят на място и ще можете да си тръгнете с атрактивна, професионално направена татуировка. Освен български майстори-татуисти на феста ще работят и много чуждестранни артисти.

Конкурси за татуировки в различни категории ще ни покажат докъде са стигнали в развитието си татуистите .Много музика ще радва меломаните - PIRANHA и THIS BURNING DAY, музикален  DJ сет ще поднесат от момчетата от Rockabilly.bg- rock'n'roll & vintage culture в България и по света.
Най-татуираният готвач в България ще представи страхотно японско кулинарно шоу. Смелчаци от публиката ще имат възможност да дегустират ястията на ресторант Miyabi.

Конкурс за Мис TATTOO ще събере на сцената най-красивите момичета с татуировки.

Традиционно забаление на фестивала е Арт фюжън-съвместна работа на няколко татуисти, които творят в различни стилове. Заедно те смесват стил, техника и концепция в нещо съвсем различно и все така хомогенно. В малката зала на парти център 4км ще можете да видите изложба с картини от TATTOO FEST SOFIA 2012.

Калиграфско шоу от Макси  (Volt skateshop) отново ще събере ценителите нa изкуството. Обещаваме необичайно и все така естетско преживяване.

Екстравагантни модели ще представят ревю на готик магазин Gorgon.

Красиви танцьорки ще ни забавляват с изящно изпълнение на готически бели денс.

Накрая, но не на последно място - зрелищно представление от Miss Vanity. Тя  представя взривяващо огнено шоу - играе с огъня, гълта запалени факли, танцува.  Накрая, заедно със сценичният си партньор Аги ще изнесат истинско freakshow с пиърсинг на живо.

Спонсорите от Sailor Jerry ще подарят бутилка от страхотния ром на един от посетителите, който ще бъде изтеглен с томбола.

 

 

E-mail:
:
   
:0
:0,00 BGN
method of payment

  ?         HOMEticket  
© Copyright 2001-2024 Ticketportal SK, s.r.o. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX